Bedriftsmassasje

Vi tilbyr bedriftsmassasje i Oslo og omegn

Bedriftsmassasje OsloEffektiv massasje på jobben. Dypgående og effektiv bedriftsmassasje på arbeidsplassen i Oslo, Bærum, Asker, Lillestrøm og Omegn.

Bedriftsmassasje brukes i de store bedriftene som ønsker å forebygge langvarige sykmeldinger og øke trivsel på jobb.
Vi tilbyr konkurransedyktige priser så hvorfor skal ikke også små og mellomstore bedrifter benytte seg av det samme tilbud om massaje?

Den Gode Rygg

Oslokiropraktor.no (en del av Den Gode Rygg) har profesjonelt utdannede massører og muskelterapeuter med spesialisering i dyptgående massasje som tilpasses hver enkelt.

Vi ønsker å skape et bedre arbeidsmiljø og redusere sykefraværet ved å forebygge vanlige plager med massasje – Noe vi lykkes med!


Egen bedriftsmassør kommer til dere

Vår bedriftsmassør kommer til deres bedrift og dermed sparer alle ansatte tid og reiseutgifter. Bedriftsmassasje er forøvrig også fradragsberettiget for arbeidsgivere.

Alle våre ansatte er utdannet massasjeterapeuter, med mye fokus på dyptgående og effektiv massasje. Med mer enn 20 års erfaring i bransjen har vi den nødvendige trygghet til å si at vi gjør en formidabel jobb, og vi er sikker på at de fleste ville være fornøyd med oss på bedriften.

Vi tilpasser behandlingen til den enkeltes behov, og bruker velkjente og effektive metoder.
Forskjellige typer massasjeformer brukes, som;

  • Klassisk massasje
  • Triggerpunkts massasje
  • Idrettsmassasje.

Vi stiller friske og opplagte med alt av utstyr, alt du trenger er å ha et rom til oss med plass til en massasjebenk, helst uten innsyn. Så fikser vi resten.

Kontakt oss i dag for tilbud

Ønsker du tilbud på bedriftsmassasje så ikke nøl med å kontakte oss for tilbud. Du kan også ta turen innom våre trivelige lokaler på Bjølsen i Oslo for en nærmere samtale.

Vi ser frem til å høre fra deg og din bedrift!


Nettside utviklet av Fevaag Web Consulting