Kiropraktorvakt

kiropraktorvaktKiropraktorvakt når du trenger det

Har du vondt i ryggen eller nakken i helgen? Med egen kiropraktorvakt vil du få time hos en kiropraktor 7 dager i uken! Ring 47 29 17 14 for en time idag!

På klinikken vår – Den Gode Rygg – på Bjølsen i Oslo, finner du kiropraktor, fysioterapaut og massør.

Kiropraktoren vil diagnostisere problemet ditt og gi deg riktig behandling.
Vår kiropraktor har også mulighet til å sykmelde og henvise videre til alle typer undersøkelser og spesialister.

Alle kiropraktorene som jobber her er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kom direkte til oss – da blir du raskere bra.
– Ring 47 29 17 14 for en time!

 

La oss bli kiropraktoren din i Oslo – Bjølsen – Nydalen

Vi er stolte av våre tilbakemeldinger på Legelisten.no og Google Anbefalinger. Pasientene våre er fornøyde og vi legger sjelen vår i få deg bra så raskt som mulig!

Alle dager i året

Vår kiropraktorvakt i Oslo er på Bjølsen. Du får tak i oss alle dager i året. Hvis vår kiropraktor mot formodning ikke har ledig time vil han henvise deg videre slik at du får time hos kiropraktor eller annet helsepersonell så raskt som mulig.

Hvis du går til en annen kiropraktor i Oslo/Akershus området vil du kunne få med journalutskrift til kiropraktoren din ved behov. Kiropraktorvakten samarbeider med flere kiropraktorklinikker i Oslo/Akershus og kan henvise deg videre dersom vi ikke har ledig time.

Hva kan en kiropraktor hjelpe deg med?

Er du syk gå til legen – Har du vondt gå til kiropraktoren! Smerter i muskler og ledd er det en kiropraktor jobber mest med. Jo raskere du oppsøker en kiropraktor jo raskere vil kiropraktoren kunne få deg bra igjen!

Du trenger ikke ha akutte smerter for å oppsøke kiropraktor – vi behandler også kroniske smertepasienter med god effekt. Da ofte et samarbeid mellom kiropraktorfysioterapeutmassør.

Det er enklere å fikse et problem som man ikke har gått med lenge, så ikke nøl med å ta kontakt med vår kiropraktor idag!


Nettside utviklet av Fevaag Web Consulting